Спортистка во фитнес клуб држи Herbalife24 спортско шише

СПОРТСКА ИСХРАНА БЕЗ КОМПРОМИС

Тренирајте како спортист. Подобрете ги перформансите, фитнесот и опоравувањето со линијата Herbalife24®. Над 190 спортски тима и спортисти во целиот свет ја користат нашата 24-часовна линија за спортска исхрана што им помага за најдобри перформанси. 

Спортист во фитнес клуб се подготвува за вежбање

ПРЕД ВЕЖБАЊЕ

Подготовката на телото пред тренинг е еднакво важна колку и регенерацијата на телото по тренинг. Извлечете максимум од вежбањето така што ќе ја одржувате хидрацијата и ќе му давате енергија на телото. 

Спортистка скока на дрвена кросфит кутија за време на тренинг во фитнес клуб

ЗА ВРЕМЕ НА ВЕЖБАЊЕ

Одржувајте високо ниво енергија за време на тренинг. За да ви помогнеме да ги оптимизирате своите перформанси, ја создадовме линијата Herbalife24® – која ви дава поддршка за време на тренинг и ви помага да имате најдобри перформанси.

Маж и жена во фитнес клуб се одмораат на под по интензивен тренинг

ПО ВЕЖБАЊЕ

По интензивен тренинг или вежбање, вам и на мускулите ви треба одмор. Ефикасен план на исхрана за опоравување опфаќа рамнотежа од хидрација, протеин и јаглехидрати. Истражете ја нашата линија производи дизајнирана за да ви помогне да се подмладите по тренинг. 

Група пријатели во фитнес клуб носат спортска облека и држат фитнес опрема

ЦЕЛ ДЕН

Без разлика дали само рекреативно се занимавате со спорт или, пак, сте елитен спортист, неопходно е да имате правилна исхрана и да ја одржувате хидрацијата за подобри перформанси, тренинг и опоравување. Тренирајте како спортист и откријте го својот потенцијал со нашата линија за спортска исхрана без компромис.