Жена пред огледало користи Herbalife производи за нега на кожата

ЛИЧНА НЕГА

Нашите производи за убавина од линиите Herbalife SKIN® и Herbal Aloe обезбедуваат врвна исхрана за нега на кожата и косата. Збогатени со витамини и билки, нашите производи за нега на кожа и коса ги содржат сите хранливи материи за подобар изглед на кожата и за потхранување на косата.

Herbalife производи за нега на кожата на памучен материјал

ВРВНА ИСХРАНА ЗА КОЖАТА

Herbalife SKIN® содржи квалитетни состојки, билки и екстракти за чистење, тонирање, третирање и одржување на влажноста на кожата.

Herbal Aloe производи за нега на кожа и коса на дрвена маса со крпи и свеќи

ГИ ЧИСТИ, СМИРУВА И ОСВЕЖУВА КОЖАТА И КОСАТА

Богата со корисни билни екстракти и збогатена со природна алоја вера, нашата линија освежувачки производи Herbal Aloe ги храни косата и кожата и ја одржува нивната влажност.