Шишенца Herbalife Nutrition додатоци: брикети Fibre & Herbs и Guarana на бела маса

ДАВАЈТЕ МУ СООДВЕТНО ГОРИВО НА ТЕЛОТО

Храната што ја внесуваме секој ден може да не содржи доволна количина од одреден нутриент и покрај тоа што максимално се трудиме да внесеме доволна количина од сите нутриенти. Додатоците во исхраната може да ни помогнат телото да го снабдиме со соодветно гориво. Витамините, минералите и другите додатоци придонесуваат за општа добра состојба. 

Шишенца и брикети Herbalife Nutrition витамини и минерали на биро

ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ

Витамините и минералите се неопходен дел од исхраната. Тие се потребни за општа добра состојба на телото. Со урамнотежена исхрана се обезбедуваат неопходните витамини и минерали, но може да биде тешко да се внесат потребните нутриенти само преку храна. Додатоците во исхраната, како што се брикети со витамини и минерали, може да помогнат да се постигне препорачаниот дневен внес на микронутриенти. 

Herbalifeline Max oмега 3 капсули во чинија со облик на риба

ЗДРАВИ МАСТИ

На телото му е потребна мала количина масти за да функционира правилно – кога се внесуваат во мала количина и соодветно урамнотежени, есенцијалните масни киселини (EPA и DHA) придонесуваат за одржување на нормален вид и на нормална функција на мозокот. 

Herbalife Nutrition напиток со растителни влакна во чаши

РАСТИТЕЛНИ ВЛАКНА

За одржување нормална функција на дигестивниот систем, возрасни лица треба да внесуваат по 25 g растителни влакна на ден, но голем дел од нас не внесуваат доволно. За да ви помогнеме да го постигнете препорачаниот дневен внес, ви нудиме повеќе решенија и додатоци во исхраната богати со растителни влакна.

Herbalife Nutrition протеински шејк со вкус на ванила во чаша со свежо овошје и бадеми

ПРОТЕИНСКИ РЕШЕНИЈА

Зголемете го протеинскиот внес со само еден лесен чекор – нашите висококвалитетни протеински додатоци се совршен додаток на ужини и оброци. Додајте ги во шејк и смуди, или во овесна каша.