Контакт

Контактирајте ги Herbalife Nutrition

Секојпат кога Ви се потребни одговори или помош, поддршката од наша страна Ви е постојано на дофат.

Прашајте го Вашиот Herbalife Nutrition Независен Дистрибутер

Доколку имате прашања во врска со нашите производи или пак сте заинтересирани за деловните можности кои ги нуди Herbalife Nutrition, обратете се на Вашиот локален дистрибутер. Вашиот дистрибутер ќе одговори на прашањата и ќе Ве обезбеди со стручни објаснувања кои Ви се потребни.

Ако сеуште немате Herbalife Nutrition Дистрибутер, Ве молиме пополнете го нашиот образец за контакт.

Повикајте ги Herbalife

Ве молиме повикајте не’ на +385 1 33 09 238. Примаме повици во работни денови (од понеделник до петок, од 09.00 – 17.00 часо

Пишете им на Herbalife Северна Македонија

МСТ ИНТЕРНЕШНЕЛ ДООЕЛ

Бул. Илинден бр. 103 лок.1
1000 Скопје
Република Северна Македонија
ЕМБ: 6139167
ЕДБ: МК4030006603425

Тел.   +389 2 3109 215
Факс: +389 231 79946
Електронска пошта: ordermk@mst-international.eu

Сметка број: 210061391670129

Банка депонент: НЛБ Банка Скопје

Друштвото е регистрирано во Централниот Регистар на Република Северна Македонија во согласност со законските прописи

E-mail адреса...и зошто не го препорачуваме електронскиот пат на комуникација

Herbalife се грижи за Вашето задоволство од остварениот контакт, и затоа сакаме да бидеме сосема сигурни дека дека добивате точни правовремени одговори. Затоа сме фокусирани кон поквалитетни услуги кон клиентите и препорачуваме лична комуникација со Herbalife канцеларијата или со Вашиот локален Herbalife Независен Дистрибутер.

Заинтересирани сте за Herbalife Nutrition сакате да дознаете повеќе?

Herbalife Nutrition нуди секому можност за поздрав и поактивен живот. За да дознаете повеќе, Ве молиме контактирајте не’ на (link to Lead Wheel) и ќе Ве поврземе со локалниот Дистрибутер.

Herbalife Nutrition Независните Дистрибутери ќе одговорат на Вашите прашања, ќе Ви помогнат да дознаете повеќе за Herbalife Nutrition и ќе Ви дизајнираат животен план за Вашето здравје специјално според Вашите потреби

Без оглед на тоа дали се стремите кон контролирање на Вашата телесна тежина, кон поздрав живот или кон зголемување на нивото на енергија во Вашиот организам, Вашиот личен Herbalife Nutrition Дистрибутер ќе оформи специјална програма само за Вас. Ќе биде тука да одговори на сите Ваши прашања, да Ве мотивира и охрабри, и на крајот да ги прослави Вашите резултати со Вас.

Да дознаете кои Herbalife Nutrition производи се соодветни за Вас и за подетални информации врзани за оваа единствена можност за Вас (впишете ги своите инфоррмации) (link to Lead Wheel) и Herbalife Nutrition Дистрибутерот ќе Ве