START YOUR BUSINESS TODAY

Herbalife Nutrition Дистрибутер работи на лаптоп во својот дом

ПОЧНЕТЕ СОПСТВЕН БИЗНИС УШТЕ ДЕНЕСКА

Изградете сопствен бизнис со Herbalife Nutrition – еден од светските лидери во директна продажба. Почнете уште денеска – искористете го нашиот докажан успех како лидери во индустријата и децениите искуство и поставете ги темелите на својот бизнис.

Herbalife Nutrition дистрибутер разговара со своите клиенти

БИДЕТЕ САМИ СВОЈ ШЕФ

Одлучете кога сакате и каде сакате да работите. Докажано е дека флексибилноста во голема мера позитивно влијае врз рамнотежата меѓу работата и животот, па затоа е оваа можност можеби токму тоа што ви треба. Создадете тим и изградете сопствен бизнис што ќе ви одговара на начинот на живот. 

Herbalife Nutrition Формула 1 шејкови и беџ за Златен стандард

ГАРАНЦИЈА ЗА ЗЛАТЕН СТАНДАРД

Посветено применуваме Златен стандард за да ви помогнеме да растете. Тоа значи дека е лесно да се работи со нас, дека сме целосно транспарентни и дека можеме да понудиме одлични услови за поддршка на вашите бизнис цели.

Green Tick

Ниски почетни трошоци: клиентот не е условен да купи минимална количина производи, ниту продажни или бизнис алатки.

Green Tick

Гаранција за враќање на парите: Ако поради одредена причина дојде до откажување на Членството во рок од 90 дена, целосно ќе ви бидат вратени средствата за Пакетот за Членство во Herbalife Nutrition.

Green Tick

Целосна бизнис транспарентност: Јасни и точни бизнис информации за потенцијалниот приход.

Green Tick

Гаранција за враќање на парите: Ако дојде до откажување на Членството, целосно ќе ви бидат вратени средствата за сите непродадени производи купени во претходните 12 месеци. 

    

Маж и жена разговараат и се смеат во Herbalife Nutrition клуб

БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАШАТА ЗАЕДНИЦА

Споделете ја својата страст со милиони ентузијасти за исхрана со слични сфаќања во целиот свет. Искористете ги обуките од стручњаци, поддршката и пристапот до производите развиени од врвни научници за исхрана. Нашите производи не може да се купат во продавници или во супермаркети, туку се продаваат исклучиво преку мрежата независни Herbalife Nutrition Дистрибутери. 

Производи во Herbalife Nutrition Стартниот пакет

СТАРТЕН ПАКЕТ

Пријавете се, почнете сопствен бизнис и нарачајте Стартен пакет што ги обезбедува неопходните алатки и обука што ќе ви помогнат да го почнете и да го развивате бизнисот.

Green Tick

Herbalife Nutrition чанта за рамо 

Green Tick

Herbalife Nutrition Брошура со производи 

Green Tick

Формула 1 Протеински шејк со вкус на Vanilla Crème

Green Tick

Herbalife Nutrition пакет за добредојде 

Green Tick

Herbalife Nutrition шејкер 

Green Tick

Пристап до онлајн алатки и обука 

Green Tick

Herbalife Nutrition мерица 

  

Herbalife Nutrition тренер му дава совет на својот клиент на отворено

БИДЕТЕ ИНИЦИЈАТОР НА ПРОМЕНИ

Бидете тренер, ментор и пријател. Помогнете им на клиентите да престанат со старите навики, да ја подобрат исхраната и да водат поздрав и поактивен начин на живот. Уникатниот аспект на Herbalife Nutrition деловната можност е тоа што клиентите го ценат својот тренер и Дистрибутер. Станете дел од нашата заедница уште денеска и бидете Дистрибутер што ја прави разликата. 

  

ЧП

П: По колку време треба работам? 

Вие одлучувате колку време и труд ќе вложувате во Herbalife Nutrition деловната можност. Може да работите 40 или 4 часа неделно, или, пак, воопшто да не работите – тоа целосно зависи од вас. 

П: Колку ќе заработувам?

И тоа зависи од вас... но секогаш имајте реални очекувања. Без разлика дали ќе изберете да работите хонорарно или со полно работно време, бројот на часови, енергијата и посветеноста што ќе ги вложите во бизнисот ќе ги дадат резултатите. Пред да донесете одлука, прочитајте ја нашата Herbalife Изјава за типична заработка на Членовите.

П: Кои се главните придобивки?

1. Флексибилност

Вие одлучувате колку сакате и каде сакате да работите – ова е деловна можност што се вклопува во вашиот живот. 

2. Квалитет

Ви ги нудиме најдобрите производи поткрепени со наука што ги користат милиони клиенти секој ден.

3. Заедница

Кога почнувате со Herbalife Nutrition деловната можност, станувате дел од изградена глобална заедница – добивате поддршка и совети и сте дел од Herbalife Nutrition семејството.

4. Придобивки

Добијте бесплатен пристап до нашиот Центар за Членови. Таму ќе најдете зделки и попусти, како и сите најнови материјали за едукација и обука што ќе ви помогнат да го подобрите своето знаење за исхрана и за производите. 

П: Како може да се едуцирам за исхраната?

Кога ќе станете Herbalife Nutrition Независен Дистрибутер, ќе добиете пристап до детални алатки за едукација и обука што ќе ви помогнат да се едуцирате за исхраната, за општа добра состојба, за техниките на продажба, и др. 

П: Дали може да го прекинам бизнисот ако не ми се допаѓа?

Почнете го бизнисот со ниски почетни трошоци и водете го на свој начин – ова е дел од нашата посветена примена на Златен стандард за Дистрибутери. Ако сметате дека Herbalife Nutrition деловната можност не е за вас, Членството може да го откажете во првите 12 месеци. 

П: Зошто треба да станам дел од Herbalife Nutrition?

Дознајте повеќе

Добијте пристап до едукативниот центар и до ексклузивните настани со цел да се едуцирате и да се обучите за нашите производи и општата исхрана. 

Заработувајте повеќе

Работете како што вам ви одговара, помагајте им на други луѓе и правете нешто што го сакате. Искористете ги можностите за прв или втор приход со еден од светските водечки брендови за директна продажба. 

П: Дали може да продавам онлајн?

GoHerbalife ви овозможува да имате сопствен веб-сајт без проблеми и трошоци. Се креира лесно и ви помага да ги задоволите потребите на бизнисот и на клиентите. 

П: Како може да почнам?

  1. Пополнете го онлајн формуларот
  2. Herbalife Nutrition Независен Дистрибутер ќе ве исконтактира. 
  3. Пополнете го и потпишете го онлајн договорот. 
  4. Честитки! Сега сте Herbalife Nutrition Независен Дистрибутер! Ќе ви биде доделен ID-број на Член.