Автор: Сузан Бауерман
 жена што вежба во теретана

Вежбаме зашто сакаме да ја намалиме тежината или да изградиме мускули. Но, често забораваме дека од редовно вежбање имаме и многу други придобивки. Овде ќе најдете неколку идеи за фитнес мотивација.