Herbalife24® Formula 1 Sport Диететски производ, заменски оброк во прав за регулирање на тежината и за спортска исхрана со вкус на Vanilla Crème 524 g

Herbalife24® Formula 1 Sport Диететски производ, заменски оброк во прав за регулирање на тежината и за спортска исхрана со вкус на Vanilla Crème слика на производот
SKU 4461

Преглед на производи

Формула 1 Спорт е оптимален заменски оброк за активни луѓе што сакаат да ги усогласат своите цели за фитнес, правилна исхрана и динамичен начин на живот.  Ф1 Спорт шејкот е богат со млечни протеини, содржи 25 витамини и минерали и ви помага на телото да му ја обезбедите потребната оптимална исхрана. Протеините придонесуваат за одржување и зголемување на мускулна маса. 

 

Главни придобивки:

  • 19 g висококвалитетен протеин во една порција
  • 5 g растителни влакна во една порција
  • 25 витамини и минерали
  • Без глутен

 

Упатство за употреба: 

Уживајте во Формула 1 Спорт шејкот секојдневно како хранлив оброк. Нежно протресете ја кутијата пред секоја употреба бидејќи состојките може да се наталожат на дното на кутијата. Измешајте две мерици (26 g) од правот со 250 ml ладно полумасно млеко (со 1,5 % масленост). Производот користете го во рамките на урамнотежена и разновидна исхрана, како дел од здрав, активен начин на живот.

За регулирање на тежината: Тежината може да се намали со ограничување на калорискиот внес во исхраната во која наместо два класични оброци во денот ќе изедете два заменски оброци. Два оброци во денот заменете со вкусен шејк и изедете еден хранлив класичен оброк.

За одржување оптимална тежина: Исхрана со ограничен калориски внес во која наместо еден класичен оброк ќе изедете заменски оброк помага да го задржиме резултатот откако сме ја намалиле тежината. Еден класичен оброк во денот заменете со вкусен шејк и изедете два хранливи оброци. 

Постигнете ги своите цели во однос на калорискиот внес во текот на денот така што ќе внесувате и хранливи ужини.

Независна трета страна тестира примерок од серијата на производство на производите Herbalife24® за забранети супстанци. Повеќе информации може да прочитате на етикетата на производот.