Herbalife Рецепти

Herbalife Рецепти слика на производот
SKU 3C10

Преглед на производи

Поздрави алтернативи на вашите омилени неодоливи специјалитети. Колекција од 80 уникатни рецепти од Европа и Африка што ќе ви помогнат да си го подобрите начинот на кој готвите, јадете и го снабдувате телото со нутриенти. 

Книгата Herbalife Рецепти содржи рецепти  што се лесни за јадење и богати со вкус - плус ви даваат нови идеи како да ги користите нашите производи, и притоа будат чувство на задоволство во однос на храната што ќе го промени начинот на кој ги подготвувате, готвите и уживате во оброците. 

 

Што содржи? 

80 НОВИ рецепти поделени во четири нови поглавја: 

  • Во првото поглавје „Нутриенти за да блескате“ ќе најдете вкусни идеи за поддршка на виталноста
  • Второто поглавје „Гориво за тренинг“ содржи рецепти со кои ќе го разгалите спортистот во себе
  • Во третото поглавје „Wellness“ ќе најдете рецепти за внатрешна хармонија
  • Четвртото поглавје „Ужини за забави“ ви дава идеи за вкусни закуски богати со нутриенти 

 

Книгата Herbalife Рецепти содржи и идеи за повторна употреба што ќе ви дадат насоки чекор по чекор како повторно да ги користите кутиите од производите на одговорен начин.

Книгата Herbalife Рецепти е дизајнирана за да ви помогне да си го подобрите начинот на готвење и релацијата со својата заедница.