Herbal Aloe Шампон за зајакнување на косата 250 ml

Herbal Aloe Шампон за зајакнување на косата  слика на производот
SKU 2564

Преглед на производи

 

Herbal Aloe Шампонот за зајакнување на косата ја прави косата 10 пати поцврста по само една употреба*. 

Содржи формула што ја зачувува бојата и е направен со хидролизиран пченичен протеин што помага за заштита, обновување и зајакнување на косата*.

 

Главни придобивки:

  • Го намалува кинењето на косата до 90 %
  • Формула што ја зачувува бојата 
  • Не содржи сулфати и парабени
  • Содржи билки

 

Упатство за употреба:

Нанесете, направете пена, исплакнете. За најдобри резултати, по него нанесете Хербал Алое балсам за зајакнување на косата.

 

*Кога се користи заедно со Балсамот за зајакнување на косата во споредба со нетретирана коса. Резултатите се добиени на база на истражување за зајакнување и кинење на косата. Просечната вредност е добиена од тестирање со чешлање оштетени прамени коса што е спроведено од страна на независна лабораторија за истражување. Направена е споредба на бројот на искинати влакна кај нетретирана коса при користење на Herbal Aloe Шампонот и Балсамот за зајакнување на косата.