Herbal Aloe Гел за миење раце и тело 250 ml

Herbal Aloe Гел за миење раце и тело  слика на производот
SKU 2561

Преглед на производи

 

Нежен гел за чистење добиен од билки што помага за хидрација на кожата.

Тројната хидрација ги намалува симптомите на сува кожа, длабоко ја хидрира кожата и ја прави свиленкаста.

Мешавината од екстракти од пустински билки го одржува здравјето на кожата.

 

Главни придобивки:

  • Без додадени парабени и сулфати 
  • Содржи билки

 

Упатство за употреба:

Употребувајте го секој ден при капење. За миење раце, употребувајте го често во текот на целиот ден.