Formula 2 Комплекс витамини и минерали за жени Додаток на исхрана со витамини и минерали 60 брикети

Formula 2 Комплекс витамини и минерали за жени Слика на производот
SKU 2038

Преглед на производи

 

Комплексот од витамини и минерали за жени е комплетен додаток во исхраната за жени развиен од стручњаци што обезбедува 24 клучни нутриенти што му се потребни на телото. Овој додаток на исхрана со витамини и минерали придонесува за регулирање на хормонската активност*, за енергетски метаболизам**, за здрави коски*** и здрави кожа, коса и нокти****.

Производот е развиен од стручњаци за исхрана врз основа на научно докажани факти. Формулиран да делува во комбинација со вашиот омилен Формула 1 шејк.

 

Главни придобивки:

*Витаминот Б6 придонесува за регулирање на хормонската активност.

**Витаминот Б12 придонесува за нормален енергетски метаболизам. 

***Калциумот е потребен за одржување нормални коски. 

****Цинкот придонесува за одржување нормална кожа, коса и нокти. 

 

Препорачана употреба: 

Земајте 1 до 2 таблети дневно со оброци. Овој производ треба да се користи како дел од урамнотежена и разновидна исхрана во рамките на здрав начин на живот.