Formula 2 Комплекс витамини и минерали за мажи Додаток на исхрана со витамини и минерали 60 брикети

F2 Комплекс витамини и минерали за мажи слика на производот
SKU 1745

Преглед на производи

 

Комплексот од витамини и минерали за мажи е комплетен додаток во исхраната за мажи развиен од стручњаци што обезбедува 24 клучни нутриенти што му се потребни на телото. Овој додаток на исхрана со витамини и минерали придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем*, мускулна функција**, енергетски метаболизам*** и ментални перформанси****.

Производот е развиен од стручњаци за исхрана врз основа на научно докажани факти. Формулиран да делува во комбинација со вашиот омилен Формула 1 шејк.

 

Главни придобивки:

*Витамините А и Ц придонесуваат за нормална функција на имунолошкиот систем.

**Магнезиумот придонесува за нормална мускулна функција. 

***Рибофлавинот придонесува за нормален енергетски метаболизам.

****Пантотенската киселина придонесува за нормални ментални перформанси.

 

Препорачана употреба: 

Земајте 1 до 2 таблети дневно со оброци. Овој производ треба да се користи како дел од урамнотежена и разновидна исхрана во рамките на здрав начин на живот.