Herbalife SKIN Серум за Намалување Брчки 50 ml

Herbalife SKIN Серум за Намалување Брчки  слика на производот
SKU 0829

Преглед на производи

 

Мултифункционалниот серум помага да се намалат видливите знаци на стареење.

 

Главни придобивки:

  • Без додадени парабени
  • Дерматолошки тестиран 

 

Упатство за употреба:

Се нанесува по млеко за чистење и по тоник, а пред хидрантен крем. Се користи наутро и навечер.