Formula 3 Персонализиран протеински прашок Додаток на исхрана со протеин од соја и од сурутка 240 g

Formula 3 Персонализиран протеински прашок Додаток на исхрана со протеин од соја и од сурутка слика на производот
SKU 0242

Преглед на производи

Протеинот е еден од главните нутриенти и е клучен елемент на урамнотежена исхрана. Протеинот придонесува за одржувањето и растот на мускулната маса. Иако нашите индивидуални потреби може да се разликуваат, важно е да ги задоволиме потребите за протеин во текот на денот.

Персонализираниот протеински прашок е додаток во исхраната со протеини од соја и од сурутка. Може да го додавате во храна и напитоци или во вашиот омилен Формула 1 шејк. Богат е со протеини од соја и од сурутка.

 

Главни придобивки:

  • 5 g протеин во една порција
  • Одговара за вегетаријанци

 

Препорачана употреба: 

Со една рамна лажица од прашок (6 g) се обезбедуваат 5 g протеин. Се консумираат од една до четири порции на ден. Оваа едноставна формула може да се додава во храна и во пијалаци, како што се сосови и супи. Овој производ треба да се користи како дел од урамнотежена и разновидна исхрана во рамките на здрав начин на живот.