Протеинска плочка со вкус на ванила и бадем 14 плочки x 35 g

Протеинска плочка  со вкус на ванила и бадем слика на производот
SKU 3968

Преглед на производи

Обожавате благо? Надминете ги кризите за чоколадо со вкусна протеинска ужина. Или почестете се со оваа здрава ужина пред или по тренинг. Плочките содржат протеини и јаглехидрати, како и Б витамини (Б6 и Б12), кои придонесуваат за нормален енергетски метаболизам.

Протеинските плочки ги има и со вкус на лимон и  чоколада кикиритки 

 

Главни придобивки:

  • 10 g висококвалитетен протеин во една плочка
  • 16 g јаглехидрати во една плочка
  • Совршена ужина кога сте во движење

 

Упатство за употреба: 

Изедете протеинска плочка во текот на денот за здрава ужина. За разновидност во исхраната, пробајте и други вкусни високопротеински ужини. Производот користете го во рамките на урамнотежена и разновидна исхрана, како дел од здрав, активен начин на живот.