Fibre and herb Додаток на исхрана 180 брикети

Fibre and herb Додаток на исхрана слика на производот
SKU 3114

Преглед на производи

 

Додаток во исхраната со растителни влакна што ви помага да го зголемите дневниот внес на растителни влакна.

 

Главни придобивки:

  • Содржи растителни влакна од овес и магдонос
  • Обезбедува 3 g растителни влакна во препорачаната дневна порција

 

Препорачана употреба: 

по две брикети три пати на ден со главните оброци, заедно со голема чаша вода. Овој производ треба да се користи како дел од урамнотежена и разновидна исхрана во рамките на здрав начин на живот.