Formula 1 Express Плочка за хранлив оброк Диететски производ, заменски оброк за регулирање на тежината cо вкус на црвено овошје и јогурт 7 плочки x 56 g

Formula 1 Express Плочка за хранлив оброк Диететски производ, заменски оброк за регулирање на тежината cо вкус на црвено овошје и јогурт слика на производот
SKU 2670

Преглед на производи

 

Понекогаш е тешко да имаме и правилна исхрана и редовни оброци кога сме постојано во движење. 

Нашите Express протеински плочки за хранлив оброк со вкус на чоколадо се одличен десерт за сите љубители на чоколадо и се совршени секогаш кога сакате да каснете нешто вкусно, а притоа да не отстапите од своите цели во однос на исхраната. Една плочка содржи 13 g протеин. Диететски производ, заменски оброк за регулирање на телесната тежина.

 

Главни придобивки:

  • 13 g протеин
  • 8 g растителни влакна
  • 22 витамини и минерали
  • Одговара за вегетаријанци 
  • Без вештачки конзерванси

 

Упатство за употреба:

Formula 1 Express плочката на Herbalife® може да се консумира во кој било период од денот. Производот користете го во рамките на урамнотежена и разновидна исхрана, како дел од здрав активен начин на живот. 

За регулирање на тежината: Тежината може да се намали со ограничување на калорискиот внес во исхраната во која наместо два класични оброци во денот ќе изедете два заменски оброци. Два оброци во денот заменете со оваа вкусна плочка и изедете еден хранлив класичен оброк.

За здрава исхрана: Исхрана со ограничен калориски внес во која наместо еден класичен оброк ќе изедеме заменски оброк помага да го задржиме резултатот откако сме ја намалиле тежината. Еден класичен оброк во денот заменете со оваа вкусна плочка и изедете два хранливи оброци.