Herbal Aloe Купка и сапун за тело 125 g

Herbal Aloe Купка и сапун за тело  слика на производот
SKU 2566

Преглед на производи

 

Одржувајте ја кожата чиста и хидрирана со овој сапун со свеж мирис. 

Чисти нежно без да ги отстрани есенцијалните масла од кожата.

 

Главни придобивки:

  • Мешавина од алоја вера, маслиново масло и витамини А, Ц и Е што ја храни кожата 
  • Не содржи парабен
  • Содржи билки

 

Упатство за употреба:

Доволно благ за секојдневна употреба.