Herbal Aloe Балсам за зајакнување на косата 250 ml

Herbal Aloe Балсам за зајакнување на косата  слика на производот
SKU 2565

Преглед на производи

 

Herbal Aloe Балсамот за зајакнување на косата ја зајакнува косата и ја прави помека и посвиленкаста по само една употреба. 

Содржи формула што ја зачувува бојата и е збогатен со пченичен протеин. 

 

Главни придобивки:

  • Збогатен со пченичен протеин
  • Формула што ја зачувува бојата 
  • Не содржи парабен
  • Содржи билки

 

Упатство за употреба:

Добро нанесете го балсамот на косата. Оставете да отстои 3 минути. Добро исплакнете.