Herbal Aloe Гел за смирување на кожата 200 ml

Herbal Aloe Гел за смирување на кожата  слика на производот
SKU 2562

Преглед на производи

 

Овој нежен гел збогатен со алоја вера и билки за регенерација ја хидрира и ја смирува кожата.

 

Главни придобивки:

  • Без додадени парабени
  • Формула без мирис
  • Содржи билки

 

Упатство за употреба:

Користете го секој ден по потреба.