Immune Booster со вкус на јагодесто овошје, 10 ќесички x 3,7 g

Immune Booster со вкус на јагодесто овошје слика на производот
SKU 2273

Преглед на производи

Immune Booster е напиток со вкус на јагодесто овошје, додаток на исхрана. Богат е со клучни витамини и минерали што придонесуваат за нормална функција на имунолошкиот систем.

Тука спаѓаат: витамини Ц и Д, селен и цинк. 

Содржи и EpiCor®, научно докажана состојка на база на сув квасец.

Производот е спакуван во кутија со 10 посебни ќесички и е одличен кога сте во движење!

Главни придобивки:

  • Освежителен вкус на јагодесто овошје
  • Содржи и EpiCor®, научно докажана состојка на база на сув квасец
  • Богат со витамин Ц, витамин Д, селен и цинк што придонесуваат за нормална функција на имунолошкиот систем
  • Витаминот Ц, цинкот и селенот придонесуваат за заштита на клетките од оксидативен стрес
  • Одговара за вегетаријанци

Препорачана употреба:

Додајте 1 ќесичка (3,7 g) во 150 ml вода и мешајте додека не се раствори. Се пие по една доза на ден со оброци.

Овој производ треба да се користи како дел од урамнотежена и разновидна исхрана во рамките на здрав начин на живот.