H24 Achieve Протеинска плочка со вкус на темно чоколадо, 6 плочки по 60 g

H24 Achieve Протеинска плочка со вкус на темно чоколадо слика на производот
SKU 150K

Преглед на производи

Без разлика дали сте на почеток на вашето фитнес патување или редовно одите во теретана, потребна ви е спортска исхрана што ќе ви биде поддршка во секој момент. Затоа ги создадовме протеинските плочки H24 Achieve.

Тие се практична ужина по вежбање што содржи 21 грам протеин во една плочка. Протеинсктие плочки се со неодолив вкус на темно чоколадо, не содржат вештачки ароми и бои, и се погодни за вегетаријанци!

Сакаме да ви обезбедиме исхрана што ви помага да си ги остварите целите, без оглед дали се тие мали или големи. Јадете по една протеинска плочка H24 Achieve на ден, меѓу оброци или по вежбање.

 

Клучни придобивки и карактеристики:

  • 21 g протеин во една плочка   
  • Мала количина шеќери
  • Сертификат од Informed Sports 
  • Без вештачки бои и ароми
  • Богат вкус на темно чоколадо   
  • Погодни за вегетаријанци

 

Упатство за употреба:

Плочката може да ја јадете како ужина помеѓу оброците или по вежбање. Производот користете го во рамките на урамнотежена и разновидна исхрана, како дел од здрав, активен начин на живот.*

*Прекумерна консумација може да произведе лаксативно дејство.