Herbalife24® Rebuild Strength Напиток за опоравување со додадени L-глутамин и разгранети аминокиселили (BCAA) со вкус на чоколадо 1000 g

Herbalife24® Rebuild Strength Напиток за опоравување со додадени L-глутамин и разгранети аминокиселили (BCAA) со вкус на чоколадо слика на производот
SKU 1437

Преглед на производи

Додаток во исхраната за спортисти. Напиток за опоравување со додадени L-глутамин и BCAA што им дава сила на спортистите.

Овој уникатен напиток за опоравување со комбинација од јаглехидрати и протеин е наменет за користење по интензивни анаеробни вежби. 

Содржи железо што придонесува во одржување на нормален енергетски метаболизам, придонесува во формирањето на црвените крвни клетки и за нормален оксидативен транспорт во телото.  Содржи 25 g протеин што придонесува во одржувањето и растот на мускулната маса.

 

Главни придобивки:

  • Без вештачки бои 
  • Без вештачки ароми
  • Без засладувач 
  • 25 g протеин во една порција
  • 6,3 mg железо во една порција 

 

Упатство за употреба: 

Турете 5 рамни дозерки (50 g) во 250 ml вода и убаво протресете. Се пие во првите 30 минути откако ќе завршиме со анаеробна физичка активност. Производот користете го во рамките на урамнотежена и разновидна исхрана, како дел од здрав активен начин на живот.

Независна трета страна тестира примерок од серијата на производство на производите Herbalife24® за забранети супстанци. Повеќе информации може да прочитате на етикетата на производот.