Herbalife SKIN Мини пакет за резултати за 7 дена Нега на кожа

Herbalife SKIN Мини пакет за резултати за 7 дена Нега на кожа слика на производот
SKU 0867

Преглед на производи

 

Ја намалува појавата на ситни линии и брчки за само 7 дена* и значително го подобрува изгледот на кожата – кожата станува помека, помазна, поблескава, посјајна и светната за само 7 дена** 

 

Herbalife SKIN мини пакетот за резултати за 7 дена ги содржи следниве производи: 

Ноќен крем за обновување на кожата (15 ml), Смирувачки гел за чистење од алоја (50 ml), Дневен хидрантен крем што дава сјај (15 ml), Гел што го зацврстува пределот околу очите (0,5 ml), Хидрантен крем за пределот околу очите (0,5 ml).

 

Главни придобивки:

  • Дерматолошки тестиран

 

Начин на користење:

Следете го нашиот утрински/вечерен редослед за здрав изглед на кожата: чистење, тонирање, третман, наменска нега, хидрација

 

*Тестиран врз 30 испитаници: утврдување рапавост на кожата со Visioscan на интервали од 0, 7 и 42 дена.

** Тестиран врз 30 испитаници: со визуелна евалуација од страна на стручњаци кои испитуваат колку е кожата помазна, помека, поблескава, посјајна и светната по 2, 4 и 7 дена.