Herbalife SKIN Дневен Xидрантен Kрем што Дава Сјај 50 ml

Herbalife SKIN Дневен Xидрантен Kрем што Дава Сјај  слика на производот
SKU 0830

Преглед на производи

 

Богат хидрантен крем што веднаш ја прави кожата сјајна, блескава и мека. 

 

Главни придобивки:

  • Без додадени парабени
  • Дерматолошки тестиран

 

Упатство за употреба:

Се нанесува по млеко за чистење, по тоник и по серум.