Herbalife SKIN Заштитен Хидрантен Крем cо Заштитен Фактор 30 50 ml

Herbalife SKIN Заштитен Хидрантен Крем cо Заштитен Фактор 30  слика на производот
SKU 0828

Преглед на производи

 

Хидрантниот крем со заштитен фактор 30 обезбедува широк спектар на заштита од УВ-А/УВ-Б зраците.

 

Ја подобрува влажноста на кожата.

 

Главни придобивки:

  • Заштитен фактор 30

 

Упатство за употреба:

Се нанесува по млеко за чистење, по тоник, и по серум. Се користи наутро, или пред да излезете на сонце.