Herbalife SKIN Хидрантен Крем за Пределот Околу Очите 15 ml

Herbalife SKIN Хидрантен Крем за Пределот Околу Очите   слика на производот
SKU 0771

Преглед на производи

 

Хидрантен крем со долготрајно дејство што ги намалува брчките и линиите околу очите. 

 

Главни придобивки:

  • Без додадени парабени
  • Офталмолошки тестиран 

 

Упатство за употреба:

Нежно нанесете мала количина околу очите.