Herbalife SKIN Гел Што Го Зацврстува Пределот Околу Очите 15 ml

Herbalife SKIN Гел Што Го Зацврстува Пределот Околу Очите   слика на производот
SKU 0770

Преглед на производи

 

Зацврстете го и ревитализирајте го пределот околу очите со овој освежителен гел на база на краставица. 

 

Главни придобивки:

  • Без додадени парабени
  • Офталмолошки тестиран

 

Упатство за употреба: 

Нежно се тапка околу очите додека да се апсорбира.