Guarana Додаток на исхрана 60 брикети

Guarana Додаток на исхрана слика на производот
SKU 0124

Преглед на производи

 

Guarana е додаток во исхраната што содржи кофеин* од семки од гварана во прав.

 

Главни придобивки:

  • Една брикета Guaranа природно содржи 800 mg гварана во прав. 
  • Една брикета содржи 32 mg кофеин.

 

Препорачана употреба:

2 до 4 брикети на ден. Овој производ треба да се користи како дел од урамнотежена и разновидна исхрана во рамките на здрав начин на живот.

 

*Се препорачува да не се надминува вкупниот дневен внес од 400 mg кофеин од кој било извор (200 mg за бремени жени или доилки).