Жолти Додаток на исхрана 60 брикети

Жолти Додаток на исхрана слика на производот
SKU 0117

Преглед на производи

 

Жолти претставува додаток во исхраната што содржи хром и Garcinia cambogia. Хромот придонесува за одржување нормални нивоа гликоза во крвтаи за нормален метаболизам на макронутриентите.

 

Главни придобивки:

  • Богат со хром
  • Содржи екстракт од плод на Garcinia cambogia

 

Препорачана употреба: 

Две брикети на ден со главните оброци. Овој производ треба да се користи како дел од урамнотежена и разновидна исхрана во рамките на здрав начин на живот.