Cell activator Додаток на исхрана 90 капсули

Cell activator Додаток на исхрана слика на производот
SKU 0104

Преглед на производи

 

Cell activator е додаток во исхраната, произведен според специјална формула што на телото му дава витамини, како и неопходни минерали за добра општа состојба на телото.

Содржи витамини Б (Б1, Б2 и Б6) и неопходни минерали цинк, манган и бакар. 

 

Главни придобивки:

  • Витамините Б1, Б2 и Б6 и минералите бакар и манган придонесуваат за нормален енергетски метаболизам. 
  • Цинкот придонесува за нормален метаболизам на јаглехидрати.
  • Минералите бакар, манган и цинк придонесуваат за заштита на клетките од оксидативен стрес.

 

Препорачана употреба:

Се зема по 1 капсула трипати на ден. Овој производ треба да се користи како дел од урамнотежена и разновидна исхрана во рамките на здрав начин на живот.