Herbalifeline® Max Додаток на исхрана Омега 3 30 капсули

Herbalifeline® Max Додаток на исхрана Омега 3 слика на производот
SKU 0043

Преглед на производи

 

Herbalifeline® Max е додаток во исхраната што содржи рибини масла од одржливи извори богати со омега-3 масни киселини (EPA и DHA) што придонесуваат за нормално функционирање на срцето*, за одржување на нормално ниво триглицериди во крвта***како и за одржување на нормален крвен притисок****.

DHA придонесува и за одржување на нормална функција на мозокот и нормален вид**.

Herbalifeline® Max содржи есенцијални масла од мајчина душичка и нане за освежителен вкус.

 

Главни придобивки:

  • Рибино масло од одржливи извори акредитирано од „Friend of the Sea”
  • Вегетаријанска гел капсула
  • Содржи есенцијални масла за освежителен вкус
  • Корисни ефекти врз срцето, видот и мозокот*

 

Број капсули на ден:

1 капсула –придонесува за нормално функционирање на срцетоза, за одржување нормален вид и за одржување нормална функција на мозокот

4 капсули –придонесуваат за одржување на нормално ниво триглицеридиво крвта

5 капсули –ридонесуваат за одржување на нормален крвен притисок

 

Препорачана употреба:

Пијте 1, 4 или 5 капсули дневно (во зависност од тоа кој корисен ефект сакате да го постигнете) со вода и особено со оброци, распореденo во текот на денот. Производот користете го во рамките на урамнотежена и разновидна исхрана, како дел од здрав активен начин на живот.

 

*Корисен ефект се постигнува со дневен внес на 250 mg EPA и DHA.

**Корисен ефект се постигнува со дневен внес на 250 mg DHA.

***Корисен ефект се постигнува со дневен внес на 2 g EPA и DHA.

****Корисен ефект се постигнува со дневен внес на 3 g EPA и DHA.