Дали е Herbalife скап?

Корисни ефекти на Herbalife Nutrition Формула 1 заменскиот оброк и цена за една порција

Во категоријата производи за здравје и општа добра состојба, Herbalife производите се сметаат за производи со конкурентна цена и вредат за парите. Нашите производи се резултат на значителна инвестиција во која се искомбинирани научна строгост, иновации и докажани резултати.

На пример, најголем дел од нашите Формула 1 шејкови како заменски оброци содржат 21 порција во едно пакување, а една порција обезбедува 18 грама висококвалитетен протеин заедно со 25 клучни витамини и минерали (кога се приготвува со полумасно млеко, според упатството на етикетата). Секој што сака да си го подобри начинот на живот, нема да најде поисплатливо решение за заменски оброк богат со нутриенти.

 

Извор на содржина: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-expensive/.