Контактирајте ги Herbalife

Секојпат кога Ви се потребни одговори или помош, поддршката од наша страна Ви е постојано на дофат.

Прашајте го Вашиот Herbalife Независен Дистрибутер

Доколку имате прашања во врска со нашите производи или пак сте заинтересирани за деловните можности кои ги нуди Herbalife, обратете се на Вашиот локален дистрибутер. Вашиот дистрибутер ќе одговори на прашањата и ќе Ве обезбеди со стручни објаснувања кои Ви се потребни.

Ако сеуште немате Herbalife Дистрибутер, Ве молиме пополнете го нашиот


Контактирајте ги Herbalife Македонија
Повикајте ги Herbalife Македонија
Ве молиме повикајте не’ на +389 2 3109215. Примаме повици во работни денови (од понеделник до петок, од 09.00 – 17.00 часо

Пишете им на Herbalife Македонија

МСТ ИНТЕРНЕШНЕЛ ДООЕЛ

Бул. Илинден бр. 103 лок.1

1000 Скопје

Република Македонија

ЕМБ: 6139167

ЕДБ: МК4030006603425

 

Тел.   +389 2 3109 215

Факс: +389 231 79946

Електронска пошта: ordermk@mst-intersped.hr

 

Сметка број: 210061391670129

Банка депонент: НЛБ Банка Скопје

Друштвото е регистрирано во Централниот Регистар на Република Македонија во согласност со законските прописиE-mail адреса...и зошто не го препорачуваме електронскиот пат на комуникација

Herbalife се грижи за Вашето задоволство од остварениот контакт, и затоа сакаме да бидеме сосема сигурни дека дека добивате точни правовремени одговори. Затоа сме фокусирани кон поквалитетни услуги кон клиентите и препорачуваме лична комуникација со Herbalife канцеларијата или со Вашиот локален Herbalife Независен Дистрибутер.

Заинтересирани сте за Herbalife сакате да дознаете повеќе?

Herbalife нуди секому можност за поздрав и поактивен живот. За да дознаете повеќе, Ве молиме контактирајте не’ на (link to Lead Wheel) и ќе Ве поврземе со локалниот Дистрибутер.

Herbalife Независните Дистрибутери ќе одговорат на Вашите прашања, ќе Ви помогнат да дознаете повеќе за Herbalife и ќе Ви дизајнираат животен план за Вашето здравје специјално според Вашите потреби

Без оглед на тоа дали се стремите кон контролирање на Вашата телесна тежина, кон поздрав живот или кон зголемување на нивото на енергија во Вашиот организам, Вашиот личен Herbalife Дистрибутер ќе оформи специјална програма само за Вас. Ќе биде тука да одговори на сите Ваши прашања, да Ве мотивира и охрабри, и на крајот да ги прослави Вашите резултати со Вас.

Да дознаете кои Herbalife производи се соодветни за Вас и за подетални информации врзани за оваа единствена можност за Вас (впишете ги своите инфоррмации) (link to Lead Wheel) и Herbalife Дистрибутерот ќе Ве


Herbalife е член на SELDIA (Европската организација за директна продажба) и потписник на нивниот Етички кодекс.
mk-MK | 21.07.2019 14:06:15 | NAMP2HLASPX03